Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

POMAGAM VAM POTOVATI SKOZI SPREMEMBE V ŽIVLJENJU

SPECIALIZIRANA ENERGIJSKA KINEZIOLOGIJA

Odkriva in odpravlja zavedne in nezavedne vzorce in blokade, ki vas držijo na mestu ali vam povzročajo neprijetne občutke. Popelje vas do bolj kakovostnega in srečnejšega življenja.

Izkušnje zadovoljnih strank

Urška, Ljubljana

Imela sem hude travme iz otroštva, anksiozne motnje in panične napade. Nisem imela moči, nisem bila več sposobna sama reševati zadeve. S Tinino pomočjo sem se s terapijami in vajami za sprostitev in meridiane postavila na noge, postala bolj samozavestna, bolj močna oseba. 

Tina, rada bi se ti zahvalila za vse terapije in tvojo čudežno telovadbo, ki me je spremenila v tisto pravo in pristno osebo in danes lahko rečem, da živim in se imam rada. Sem prijazna, komunikativna in močna oseba, taka, kot jo imam rada☺. V bistvu sem se začela šele pred kratkim dobro spoznavati in prihajati do bistva mojega življenja in do pristnega jaz-a. 

Tvoje terapije so me spodbudile, da brez dela na sebi ne bom prišla do svojega pravega jaza. Vsak dan začnem s pozitivnimi mislimi, dobro meditacijo in z razteznimi vajami. Sem na tej točki, da se zavedam, da se imam rada in da bom naredila vse, da bom srečna. Ugotovila sem, da samo s pozitivnimi mislimi lahko kreiram svoje življenje. Pomaga mi, da se ne obremenjujem s nepomembnimi stvarmi in živim življenje zdaj in v tem trenutku. Nikoli ne govorim slabo o drugih ljudeh in o sebi, saj je to vedno vplivalo slabo na moje počutje. Bolj poslušam samo sebe in se cenim tako kakršna sem. 

Tina, vedi pa, da brez tebe in tvojih terapij ne bi zmogla in v nadaljnjem življenju in si želim, da bi v prihodnje še kdaj prišla na tvoje terapije. Postala si moja terapevtka, prijateljica in zaupnica. Tvoje roke in duša sta moje zlato. Si super in enkratna oseba, ostani taka še naprej.


Nicola, Anglija

Hvala Tina za moj zadnji spletni tretma. Presenečena sem nad energijo, ki jo lahko prenašaš prek interneta, res neverjetno. Počutila sem se popolnoma brez energije, imela sem veliko konfliktov v svojem življenju. V tretmaju si uspela zgladiti vse težave in mi vrnila energijo in nasmeh. Toplo bi priporočala Tino, je zelo usposobljena kineziologinja.


Vida, Dravograd

Ko so se mi pojavile resne zdravstvene težave s hrbtenico sploh nisem oklevala in sem pomoč poiskala pri njej, saj z obravnavo uradne medicine nisem bila zadovoljna. Pol leta sem namreč čakala na pregled pri specialistu, do tedaj pa so se moje težave tudi s Tinino pomočjo že umirile.

Tina me navdušuje tudi kot učiteljica oziroma inštruktorica, saj je prava zakladnica znanja. Z velikim veseljem se udeležujem izobraževanja po metodi Touch for Health, kjer sem se naučila kako pomagati sebi in svojim bližnjim. Spoznala sem kako je vse v človeškem telesu povezano, da na delovanje telesa zelo vplivajo čustva in da do težav in bolečin prihaja zaradi energetskega neravnovesja in blokad.

Moje življenje je sedaj bolj kvalitetno, saj živim brez omejitev, se gibam, rekreiram, vrtnarim in ne potrebujem protibolečinskih tablet, ne potrebujem fizioterapij in bolniških odsotnosti iz dela. Ob raznih težavah, predvsem pri bolečinah v križu, v vratu in glavobolih si znam pomagati sama. Znam se uravnovesiti s pomočjo tehnik in metode Touch for Health.


Tracey, Avstralija

Tina, hvala za sinočnji tretma. Po končanem tretmaju sem se občutila občutno več energije in bila bolj srečna. Danes zjutraj sem imela najlepše sanje, polne upanja in možnosti. Zdaj imam kar nekaj dobrih idej, kako naprej v svojem življenju. Najlepša hvala!


Mirsada, Ljubljana 

Po tistem kar me je doletelo v življenju, sem v sebi nosila ogromno bolečine. 

Prvi stik z Tino je zame bil neverjeten, začutila sem tako močno energijo, toplino, in tako dobro sem se počutila pri njenih vajah za sprostitev. 

Pri Tininih terapijah sem tudi jokala. Pred drugimi sem bila nasmejana, ker nisem želela, da bi vedeli kakšne življenjske izkušnje nosim v sebi. Zaupala sem se le redkim. Ena izmed njih je bila tudi Tina. 

Hvaležna sem Vesolju, da je poslalo Tino v moje življenje in Tini, ker je tak sonček, tako človeško bitje, ki je vedno pripravljena pomagati. 

Tina, rada bi se ti iz srca zahvalila za tvojo pomoč, terapije in tvoje čudovite vaje katere izvajam vsako jutro in brez njih ne grem v službo. 

Vsak dan se spomnim nate. Ko se pogledam v ogledalo sem zelo ponosna nase. Zahvala pa gre predvsem tebi. draga Tina, ker si mi spremenila življenje. Danes lahko rečem, da živim tako, kot je treba.


Nina, Ljubljana

Preden sva se pred leti spoznali in začeli sodelovati, nisem bila tako povezana s svojim telesom, kot sem sedaj. Nisem se zavedala, kako pretanjeno so povezani moji organi med seboj in kakšno vezo ima to z mojimi mislimi in načinom življenja! Ko sva na terapijah dokazovali posamezne korelacije in ko sem se postopoma začela počutiti vse bolje v svojem telesu ter prevzela odgovornost za svoje misli in prepričanja ter celostno nego svojega telesa v svoje roke, sem šele razumela, kako deluje človeški ustroj in kako pretanjeno in obenem krhko je naše ravnovesje.  

Moj največji strah je bil, da se bodo moje tegobe z leti le stopnjevale (kot je bil trend do tedaj) in resnično nisem verjela, da lahko z znanjem in zavedanjem, ki sem ju prejela od tebe, na to vplivam. Sedaj ljubeče skrbim zase, ko pa ocenim, da potrebujem pomoč od zunaj, ker me kakšen izziv presega, se z največjim veseljem naročim pri tebi na tretma. 

Pred tem sem poskusila vrsto terapevtskih masaž, bioresonanco, bioterapijo ipd. Vendar ti pristopi so mi le trenutno olajšali simptome, ki so se nato spet ponovili, ni bilo trajnejših izboljšav. 

Sedaj sem že na varni strani! Posledice izgorelosti so mimo in sedaj mnogo bolj modro in premišljeno krmarim svojo barko (telo, um in duha) skozi morje življenja. Sem bolj samozavestna, imam višje samozavedanje, sem bolj zmerna, potrpežljiva in ljubeča do sebe ter do drugih. In vem kam po zanesljivo pomoč, kadar me vendarle preveč zanese iz ravnovesja.


Rachel, Anglija

Heart Speak tretma je bila res prijetna in fascinantna izkušnja. Tina je jasno razložila potek tretmaja in mi dala prostor in čas, da se vživim v tretma ter odgovorila na vsa vprašanja, ki sem jih imela. Po tretmaju sem se počutila mirno in sproščeno ter opazno drugače glede tem, ki so se pojavile. Kar me je resnično navdušilo je to, da je občutek umirjenosti in potrpežljivosti, ki se je pojavil med tretmajem, še vedno nekaj tednov pozneje!

Tino priporočam vsem. Njena spretnost in prijaznost izžarevata iz nje in hvaležna sem za to izkušnjo.


Simon, Ljubljana:

Tino poznam že zelo dolgo časa, sem skeptik in nikoli nisem verjel v alternativo. Ko me je uščipnilo v vratu sem si rekel – saj škoditi ne more. Nisem vedel, da je tako naštudirala stvari, razložila mi je zakaj me boli in kaj naj naredim, da me ne bo zopet uščipnilo. Skratka, ženska ve kaj dela. Hvala Tina.


Barbara, Domžale:

Moram ti sporočiti, da je bila tvoja terapija TOP.

Terapija, ki si jo delala za sinuse je dala rezultate tudi drugje.

Sinusi so se "prebudili" kot da bi jih nekaj "pognalo", kasneje pa so se umirili tako da sem po dolgem času lahko zadihala skozi prazno nosnico. Prav tako se je sprostil vrat in ramena, ki niso več zategnjena, blaga bolečina, ki sem jo imela v levi roki pa je izzvenela.

Zanimivo mi je bilo tudi, da sem imela naslednje nekaj dni zelo izrazit okus, tako da mi je telo samo sporočalo, kaj je dobro za njega. Po mandarinah in jabolku iz trgovine se je pojavil zelo izrazit kovinski okus v ustih, prav tako pri kosmičih. Potreba po hrani pa je bila minimalna. Res zanimivo.

Povečala se je tudi jasnost v glavi, se pravi megla je izginila in oči so bile bistre-jasne.

Fascinantno se mi je zdelo to, da si vrsto terapije prilagajala na to, kaj je telo potrebovalo, verjetno je zato toliko sprememb. Res neverjetno!!!!

Terapije bom vsekakor priporočila vsakomur, ker je res TOP.

Najlepša hvala iz srca.


Tracey, Avstralija

Dan po tretmaju me je zapestje še vedno malo bolelo in zaradi bolečin sem morala nositi magnetno zapestnico, ki sem jo vsak dan nosila že nekaj mesecev, tudi ponoči.

Kmalu po tretmaju sem opazila, da zapestje ni več tako boleče, a kljub temu sem vsake toliko časa zapestnico še nosila. Danes sem spoznala, da v zapestju sploh nimam več bolečin in ne spomnim se kdaj sem nazadnje bila brez bolečin. Zdaj, ko pomislim nazaj je bilo zapestje veliko bolje že takoj po tretmaju in nekaj dni po tem mi ni več povzročalo težav.

Torej najlepša hvala !!!! Tako močna sprememba mi je omogočila, da nisem več v neprestani bolečini. 

Smešno je, ko te nekaj boli, to je tvoja glavna misel. Nenavadno pa je, če ne boli, iz misli popolnoma uide. To sem zavestno spoznala šele danes! 2 tedna in pol po tem. Najlepša hvala!!


Sofija, Hrvaška

Želite naučiti što je to holistički pristup zdravlju i kako ga svakodnevno primijeniti u svom životu? Tina je savršen izbor za vas.

Iz svog osobnog iskustva, veseli me što mogu podijeliti kako sam u radu s Tinom naučila kako brinuti o sebi i svom zdravlju u svim aspektima života. Na rad s njom odlučila sam se uslijed velikih bolova koji su me gotovo u potpunosti onemogućavali u normalnom životu i unatoč tome što sam pokušavala svašta, ništa nije pomagalo. Primjenjujući razne metode, Tina mi je pomogla da svoje zdravlje dovedem u ravnotežu te mi kroz različite alate pomogla da tu ravnotežu i održim. Moje fizičko i mentalno zdravlje sada su na novoj, kvalitetnoj razini, a kontinuiranim radom na sebi, uspijevam tu razinu i održati. Tinin, prije svega ljudski, te individualni profesionalni pristup čovjeku vrijedan je divljenja i doista sam zahvalna što sam je imala prilike upoznati i raditi s njom.


Pat, New York

Sodelovanje s Tino je bil med pandemijo uspešen način spopadanja s stresom. Tina si močno želi pomagati ljudem, da se počutijo bolje, ne glede na to, ali to pomeni manj fizične bolečine, več zadovoljstva v življenju ali bolj samozavestno v službi. Menim, da sta OHB in TFH očistila stare pajčevine in mi pomagala, da se počutim bolj zdravo, optimistično in presenetljivo hitro zmanjšala bolečine v hrbtu.

Ta edinstven postopek mi je pomagal odstraniti staro kožo. Kot akupunkturist sem navajena globokih pogovorov s svojimi strankami.

Z OHB, Tina za dostop do informacij uporablja vibracijske ikone, vse brez potrebe po globokih pogovorih. Ta vrhunska modalnost je učinkovit način za uravnoteženje telesa na vseh ravneh, fizični, čustveni, duševni in duhovni. V tedenskem sodelovanju s Tino se počutim bolj mirno, manj pod stresom glede skrbi za starše, stare 86 let in 95 let, ter skrbi za lastno družino med pandemijo. Počutim se lahkotnejše in življenje se mi na splošno zdi bolj prijetno.

Tina prakticira tudi TFH. Uspela mi je zmanjšati močne bolečine v križu (ki jih je sprožil stres!) Za 75%. Neverjetno! Domača naloga, ki mi jo je dala, skupaj z nekaj obiski kiropraktike in nekaj raztezanja mi je odpravila preostanek bolečine.

 

Toplo priporočam sodelovanje s Tino. Tako enostavno se je z njo srečati na Zoomu in to bo spremenilo vaše življenje na bolje. Preizkusite in stvari, ki jih imate radi, boste lahko počeli še z večjo lahkoto in užitkom.


Rajko, Ljubljana

Prvo srečanje s Tinino sposobnostjo in voljo pomagati pri ozdravitvi sem spoznal, ko je prijatelju z 10 minutno masažo odpravila 'heksenšus'. Mojo zadnjo izkušnjo pa pred slabim mesecem, ko mi je odpravila bolečino v ledvenem delu hrbta zaradi 'HERNIJE'. Ko so se pričele hude bolečine pred dvema mesecema, je bila Tina službeno in privat v tujini. Na srečo sem v treh dneh dobil slike MR in tako vedel kaj je vzrok bolečine in seveda takoj začel jemati proti bolečinske tablete. Mimo našega zdravstvenega sistema sem poiskal najprej enega potem še drugega fizioterapevta, ki naj bi bila res dobra, z namenom, da se čim prej 'sestavim'. Seveda sem se pozanimal tudi na spletu in se poskušal sam pozdraviti. Toda bolečina ni pojenjala. Ker sem na splošno zelo aktiven me je prikovanost na posteljo in splošno nezmožnost gibanja zelo potrla. Toda na srečo se je Tina vrnila in me že naslednji dan sprejela. Že prvi obisk je bil učinkovit, vendar pa sem imel nekaj reakcije na zdravljenje. Zjutraj me je Tina poklicala glede stanja in ko sem ji povedal za reakcijo, sem že 'moral' nazaj k njej. Od tega dne sem prenehal jemati protibolečinske tablete in se nehal mazati z raznoraznimi mazili po bolečem mestu. Sem pa redno izvajal vaje, ki mi jih je priporočila. In ko zdaj pomislim kako je to možno, da za tako bolezen, ko potrebuješ minimalno en do tri mesece, da bolečina popusti in še tri, da si spet isti kot pred pol leta, z operacijo pa morda nikoli več, kot si bil vem da je za to 'kriva' - Tina... še več, sedaj, ko vi to berete, jaz nastopam na Berlinskem maratonu v hitrostnem rolanju, ki se mi je pred dvema mesecema zdela misija nemogoče!!! 

Hvala TINA in en velik objem!! 

Cookies on www.yoursite.com

This website uses cookies in order to offer you the most relevant information. Please accept cookies for optimal performance.

Accept